MUSTAFAKEMALPAŞA (Bursa), () - BURSA’nın Mustafakemalpaşa İlçesi’nde, dün gece yangına müdahale etmek için acil çıkış yapan itfaiye aracı, fabrikanın işçi servis minibüsüne çarptı. Kazada, servis aracında bulunan 12 işçiden 4’ü yaralandı.
Kaza, Balıkesir Caddesinde meydana geldi. Susurluk ilçesindeki bir yangına müdahale etmek hareket eden Özgür Sakin yönetimindeki itfaiye aracı yola ani çıkış yaptı. Bu sırada, iddiaya göre, refüjdeki reklam tabelalarından dolayı, işçi taşıyan servisi aracını göremedi ve bir fabrikada çalışan işçileri taşıyan Halil Konuk’un kullandığı 16 S 8906 plakalı servis minibüsüne çarptı.
Çarpışmanın etkisiyle yola devrilerek yaklaşık 50 metre sürüklenen servis aracındaki 12 işçiden İlhan K, Yasemin A, Recep K ve Musa B, yaralandı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kazada, yaralılar Mustafakemalpaşa Devlet hastanesine kaldırıldı.
Minibüsteki diğer yolcuların durumlarının iyi olduğu ve tedavi altına alınan yaralılarının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI