Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), () - MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, kavşaktan yola çıkan kamyonete çarpmamak için ani fren yapan işçi servisi otobüsüne, ardından gelen bir diğer servis midibüsünün arkadan çarptığı kazada 14 kişi yaralandı. Kaza anı, bir işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında, Yeni Garaj Kavşağı'nda meydana geldi. Yönetimindeki 45 J 7049 plakalı işçi servisi otobüsüyle giden Mürsel Öztürk, kavşaktan ana yola çıkan bir kamyonete çarpmamak için ani fren yaptı. Bunun üzerine Ankara yönüne giden Sezai Yavuzer yönetimindeki 45 ZC 5389 plakalı midibüs, servis otobüsüne arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisiyle araçlarda bulunan Galip Aslan, Kader Çubukkıran, Mehmet Özman, Rukiye Aslan, Raziye Koçer, Sezai Yavuzer, Nurdan Biçer, Saime Esmez, Uğur Küçüksakal, İsa Akçelebi ve Fettah Önoğlu ile adı öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. 14 yaralı, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. E-96 Karayolu'nda ulaşım, bir süre Salihli yönüne tek şeritten sağlandı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

FOTOĞRAFLI