Görkem ÇANCI/ALANYA(Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde tartıştıkları aynı işyerinde çalıştıkları Levent Aydın'ı bıçaklayarak öldüren 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Alanya'nın Obagöl Mahallesi'nde daha önce aynı iş yerinde çalışan 24 yaşındaki Bahattin Atalar ve 33 yaşındaki Cengiz Odabaşı ile 44 yaşındaki Levent Aydın arasında, iddiaya göre alacak- borç anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bahattin Atalar ve Cengiz Odabaşı bıçakla saldırdıkları Levent Aydın'ı sol kolundan, göğsünden, sırtından ve başından yaraladı. Levent Aydın ambulansla götürüldüğü Alanya Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Şüpheliler ise olay yerinden yaya olarak kaçtı.
KASTEN ADAM ÖLDÜRMEKTEN TUTUKLANDILAR
Polis görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda kaçan 2 kişinin kimliklerini saptadı. Daha önceden yaralama ve uyuşturucu bulundurmak gibi suçlardan sabıkaları bulunan Bahattin Atalar ve Cengiz Odabaşı'nın izini süren polis, şüphelilerin saklandıkları adresi tespit etti. Şüpheliler, Cengiz Odabaşı'nın ablasına ait Şekerhane Mahallesi'ndeki eve düzenlenen operasyonla yakalandı. Ayrıca şüphelilerin saklanmasına yardım ettikleri iddia edilen F.A., D.O., F.T., F.O., D.O. da gözaltına alındı.
Emniyette sorgulanan şüpheliler cinayeti itiraf etti. Dün adliyeye sevk edilen 7 kişiden Bahattin Atalar ve Cengiz Odabaşı çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI