ERZURUM'da yaşayan 13 yaşındaki G.A. internette tanıştığı yine aynı kentte yaşayan 17 yaşındaki S.A. ile birlikte ortadan kayboldu.

Songül-Selami A. çiftinin 2 kızından küçüğü olan G.A., 9 Eylül akşamı bahçede oturan annesine cep telefonunu 'sende dursun' diyerek verdi ve yanağından öperek eve girdi. Bir süre sonra evlerine giden anne Songül A., kızının olmadığını fark etti. Ev ve yakın çevredeki aramalardan bir sonuç alamayınca polisi aradı, ancak G.A.'yı bulmak için yapılan çalışmalardan hiçbir sonuç alınamadı. Gözü yaşlı anne Songül A. kızı G.'nin internetten tanıştığı S.A. tarafından zorla alıkonulduğunu iddia etti.

Polisin her yeri didik didik aradığını ancak bir ize ulaşamadığını anlatan Songül A., kızının hayatından enişe ettiğini söyledi.

Yıllar önce 14 yaşındaki oğlu Samet'i de hastalıktan kaybettiğini belirten Songül A., "Oğlumu kara toprağa verdim. İkinci kez evlat acısına dayanamam. Allah rızası için kızımı görenler, duyanlar polise haber versin. Çünkü kızım daha çok küçük ve 8'inci sınıf öğrencisi. 13 yaşındaki bir kız, nasıl kendi isteğiyle gidebilir? Hayatından endişe ediyorum kızımın. 8 gündür hiçbir haber alamadık. Kızım park çocuğuydu. Parka gidip kaydırakta küçük çocuklarla birlikte kayardı. Babası ve ablası çok özledi onu. Korkmasın geri dönsün. O bizim kızımız, canımız her ne olduysa yine sahip çıkarız. Kızım bizi özlemedin mi? Devlet büyüklerimizden yardım bekliyorum" diye konuştu.