MANİSA'da büyükşehir belediyesinde görevli iki su tankeri şoförü arasındaki tartışmada kan döküldü. Çıkan tartışmada kendisine tokat attığını ileri sürdüğü Ercan Genç'i (38) tabancayla öldürüp kaçan A.V.'nin (40) yakalanması için polis çalışma başlattı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü'nde aynı su tankerinde vardiyalı olarak şoförlük yapan Ercan Genç ile A.V. arasında, aracı birbirlerine kirli bıraktıkları gerekçesiyle iki gün önce kavga çıktı. Kavga sırasında, iddiaya göre Genç, A.V.'ye iki tokat attı.
Olayın ardından iki arkadaş, farklı tankerlere görevlendirildi. Bugün hastaneye gideceğini söyleyerek izin aldığı öğrenilen A.V., saat 14.00 sıralarında evden ruhsatsız tabancasını alıp, motosikletiyle döndüğü Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminali içindeki Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Otaparkı'nda, aralarında husumet bulunan Genç'i tankerinin direksiyonu başında göğsünden yaraladı. Can havliyle tankerden inerek kaçmaya çalışan Genç'e bir el daha ateş edip, sırtından vuran A.V., görgü tanıklarının ifadelerine göre, "Tokatın bedelini aldım" diyerek, geldiği motosikletiyle kaçtı.
Kanlar içinde kalan Genç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Manisa Devlet Hastanesi'nde doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Genç'in ölümü, belediyedeki arkadaşları ve yakınlarını yasa boğdu. Polis, olayın ardından kaçan A.V.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI