Ali AKSOYER/İSTANBUL() SANCAKTEPE’de iki oğlunu pompalı tüfekle öldürdükten sonra polise teslim olan baba Salim.D. çocuklarının uyuşturucu bağımlısı olduğunu, sürekli kendisinden uyuşturucu almak için para istedikleri için öldürdüğünü söyledi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Salim.D., işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye gönderildi.

Abdurrahmangazi Mahallesi, Çelik Sokak üzerinde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda Salim D., 43 yaşındaki oğlu Yusuf D. ve 38 yaşındaki oğlu Cemal D. ile tartışmaya başladı. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre şiddetlenen tartışma sonucu Salim D. önce büyük oğlu Yusuf D.’yi pompalı tüfekle öldürdü, ardından kaçmaya çalışan küçük oğlunun peşinden koşarak evin önünde vurdu.

Olayın duyulmasının ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken, yapılan incelemede iki kardeşin olay yerinde öldükleri tespit edildi. Bu arada iki oğlunu öldüren Salim D., olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu.

Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan Salim D., iki oğlunun da bir süredir uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia etti. Çocuklarının uyuşturucu almak için sürekli kendisinden para istediğini anlatan Salim D.’nin olay günü de aynı sebeple tartıştıklarını anlattığı belirtildi. Salim D.’nin oğullarının kendisinden zorla para almaya çalışması üzerine vurduğunu söylediği öğrenildi.

Poliste sorgusuna devam edilen Salim D.’nin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
(FOTOĞRAFLI)