ADIYAMAN'ın Kahta İlçesi'nde art arda iki aracın çarptığı at, bir süre can çekişip telef oldu. Kazada 3 kişi ise yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Adıyaman-Kahta karayolunun 2'nci kilometresinde meydana geldi. İlçe merkezi yönüne giden 35 yaşındaki Abdulmecit Alpkıray yönetimindeki 02 KT 815 plakalı minibüs, önünde ilerleyen 55 yaşındaki Haci Kızıl'ın kullandığı at arabasına arkadan çarptı. Minibüsün arkasından gelen 59 yaşındaki Ramazan Yılmaz'un kullandığı 63 LP 087 plakalı otomobil de arabasından ayrılarak yaralan ata çarptıktan sonra şarampole devrildi.
Art arda iki aracın çarptığı at bir süre can çekiştikten sonra telef olurken, kazada sürücüler Abdulmecit Alpkıray ile Ramazan Yılmaz ve parçalanan at arabasını kullanan Haci Kızıl yaralandı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılar tedaviye alındı. Kaza nedeniyle ulaşımın bir süre tek şeritten sağlandığı karayolu, telef olan at ve araçların çekilmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
FOTOĞRAFLI