Hasan BOZBEY / ORHANGAZİ(Bursa), () - BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, arıza yaptığı için yol kenarına çekilen otomobile aynı yönden gelen taksi çarptı. Kazada iki araç da şarampole yuvarlanarak ters dururken, iki kişi yaralandı.
Kaza, dün gece saat 02.45’te sıralarında Orhangazi-İznik Karayolu Orzim Tesisleri önünde meydana geldi. Bursa’dan yeni aldığı 16 HB 572 plakalı otomobille İznik’e gitmek isteyen Tarık Ercırcır (24), Orhangazi- İznik Karayolu ORZİM tesisleri önünde arıza yapan aracını kenara çekerek kaputunu açtı. Otomobilde bulunan diğer 3 kişi de aşağı indi. Arıza için inceleme yapıldığı sırada aynı yöne giden İsmail Hakkı Hak (67) yönetimindeki 16 T 8556 plakalı taksi arıza yapan otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile otomobiller yol çalışması devam eden çukara uçtu.
Her iki otomobilinde ters döndüğü kaza sonrasında sürücüler Tarık Ercırcır ile İsmail Hakkı Hak yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ambulansıyla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI