ZONGULDAK'ın Kozlu İlçesi'nde balıkçı 38 yaşındaki Kazım Bozkurt, kamyonetini çalarak hırsızlık yaptıklarını öne sürdüğü V.T. ile  B.T. tarafından yüzü falçata ile kesilerek dövüldü.
Kazım Bozkurt'un 67 FA 790 plakalı kamyoneti, 10 gün önce gece evinin önünden çalındı. Birkaç gün sonra ilçede bir markete giren kimliği belirsiz 3 kişi, içinde 3 bin 500 lira olan kasayı Kazım Bozkurt'un çalınan kamyonetine yükleyerek kaçtı. Polis, hırsızlık şüphelilerini ararken Kazım Bozkurt, kamyonetiyle hırsızlık yapıldığını belirleyince marketin güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Bozkurt, görüntüdeki kapüşonlu 3 kişiden 2'sinin arkadaşları V.T. ve B.T. olduğunu iddia etti. Kazım Bozkurt, bu 2 kişiyle ilçe merkezinde karşılaşınca tartıştı. Kavgaya dönen olayda V.T. ve B.T., Kazım Bozkurt'u tekme tokat döverken yüzünü de falçatayla kesti. Yüzünden göğsüne doğru derin kesik oluşan Bozkurt, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan V.T. ve B.T. 'kasten yaralama' suçundan sevk edildikleri nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
V.T. ve B.T. hakkında hırsızlık olayıyla ilgili kesin ve inandırıcı delil edilemediği gerekçesiyle işlem yapılmadı. Kazım Bozkurt, kamyonetinin hırsızlıktan sonra ormanlık alanda terk edilmiş halde bulunduğunu söyledi. Bozkut, şöyle dedi:
"Görüntüde hırsızlık yapan kişileri onlara benzettim. Kıyafetleri çok benziyordu. Caddede karşılaşınca benimle konuşmak istediler. Ben konuşacak bir şeyin olmadığını söyledim. Tartışmaya başladık. Büyüyünce yüzüme tiner döktüler. Çakmay yanmayınca beni dövmeye başladılar. Akrabalarım geldi onlar kurtardı beni. Ben suçluların yakalanması ve cezasını çekmesini istiyorum. Hırsızlıkla ilgileri olduğunu söylediğim için bana bunu yaptı." 
 
FOTOĞRAFLI