İZMİR'in Balçova İlçesi'nde, kendisini caddenin karşısında bekleyen eşinin yanına gitmek üzere evden çıkan ve yolun karşısına geçmek isteyen Nursel Songur (63), bir otomobilin çarpması sonucu eşinin gözü önünde yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Kaza, Mithatpaşa Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde bugün saat 07.50 sıralarında meydana geldi. Emekli olduktan sonra bir kafede bekçilik yapmaya başlayan Ahmet Songur (65), eşi Nursel Songur'un sağlık sorunu nedeniyle özel bir hastaneden randevu alıp, çalıştığı işyerine yakın bir noktada eşini beklemeye başladı. Evden çıkıp eşiyle buluşmaya giden Nursel Songur'a, caddenin karşısında bekleyen eşinin yanına geçmek isterken, Balçova'dan Narlıdere yönüne giden Mehmet Salman (37) yönetimindeki 35 YN 346 plakalı otomobil çarptı. Yola savrulan kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.
Gözünün önünde eşine otomobil çarpan Ahmet Songur şok yaşarken, tesisat ustası olan sürücü Mehmet Salman polis tarafından gözaltına alındı. Uzun süre yaşadığı şoku üzerinden atamayan Ahmet Songur, otomobilin hızlı gittiğini, aynı bölgede daha önce de birçok kazanın meydana geldiğini belirterek yetkililerin önlem almasını istedi.