İZMİR, () - İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, iş çıkışı evine gittiği arkadaşı V.K. tarafından öldürülen 22 yaşındaki Mehmet Yağmur'un yakınları, tartışmanın söylendiği gibi kız yazanden çıkmadığını belirtti. V.K. da ifadesinde, Mehmet Yağmur'u, kendisine hakaret ettiği için öldürdüğünü  öne sürdü.
Bornova'nın Kızılay Mahallesi'nde, geçen 11 Kasım günü meydana gelen olayda, aynı ilçedeki bir çimento fabrikasında çalışan Mehmet Yağmur, mesai bitimi konuşmak için arkadaşı V.K.'nın evine gitti. Evde bir süre sohbet eden iki arkadaş, tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümemesi için Yağmur evden ayrılıp kendi evine gitmek üzere yola çıktı. Ancak V.K., iddiaya göre evden aldığı bıçakla Yağmur'un peşinden koşup, sokakta vücudunun üç yerinden yaraladı. Genç adam kanlar içinde yere yığılırken V.K. koşarak kaçtı.
Olayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, Yağmur'u ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı, ancak talihsiz genç müdahalelere rağmen öldü.
Olay yerinden kaçan V.K. ise bir süre sonra polise gidip teslim oldu. İl başta olayın kız yüzünden meydana geldiği sanıldı. Ancak Yağmur'un yakınları, tartışmanın kız yüzünden çıkmadığını savundu. Bu arada tutuklanan V.K.'nın polisteki ifadesinde, Mehmet Yağmur'u kendisine hakaret ettiği için öldürdüğünü söylediği belirtildi.