AYDIN'ın İncirliova İlçesi'ndeki bir işyerinden gerçekleşen, güvenlik kamerasına da yansıyan hırsızlığın zanlısı 18 yaşındaki Taner Narman, polis tarafından yakalandı. İşlemleri tamamlanınca adliyeye sevk edilen Narman, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Acarlar Adnan Menderes Sebze ve Meyve Hali'ndeki bir işletmeden geçen salı günü saat 03.30'da hırsızlık yapıldı. Aynı gece 4 işyerine giren, ancak sadece birinin kasasını açan şüpheli, 27 bin TL nakit parayı aldı. Hırsızlık anı, hal komisyoncusunun işyeri güvenlik kamerasınca görüntülendi. Durum polise bildirildi. Polis, görüntülerden zanlının Taner Narman olduğunu; hırsızlık ve bıçaklama suçlarından poliste 80 kaydı bulunduğunu belirledi.
Yapılan çalışmayla Narman, bu sabah Acarlar'daki bir sokakta polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanınca adliyeye sevk edilen Taner Narman, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İşyerinden hırsızlık yapılan hal komisyoncusu Hasan Arslanbağ, "Gece saat 03.30'da işyerime giriyor. Çelik kasayı açarak içinde bulunan 27 bin TL'yi almış. Hırsızlık olayı kamera kayıtlarında da belli. Bunun yaptığı yeni bir olay değil. Her zaman yaptığı bir durum ama sonuç yok. Konuyla ilgili yetkililerin çare bulmasını istiyoruz. Bizleri tehdit ederek haraç istiyor. Yolda gördüğümüzde parayı hazır ediyoruz. Bunun yüzünden huzur içinde yaşayamıyoruz. Bugün yakalandı ama yarın yine gelecek. Evimize ve işyerimize bir şey koymaya korkuyoruz" dedi.
İKİ HAFTA ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKTI
Narman'ın geçen yıl 5 Nisan'da aynı halde komisyonculardan haraç almaya çalıştığı gerekçesiyle müdahale eden biri komiser üç polis memurunu çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladığı öğrenildi. Olaydan sonra yakalanan Narman, tutuklandı. 14 ay cezaevinde yattıktan sonra tahliye olan Narman'ın esnafı tedirgin ettiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI