BURSA'da Hurşit Çetin ile oğlu Umut Çetin, gürültü  yaptıkları gerekçesiyle tartıştıkları 3 kardeşten 2'sini öldürdü, 1'isini de yaraladı.

Olay, Merkez Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi Hüseyin Kanalıcı Caddesi'nde gece yarısı meydana geldi. Aynı cadde üzerinde market işleten 61 yaşındaki Hurşit Çetin ve cezaevinden kısa süre önce tahliye edilen oğlu Umut Çetin, evlerinin önünde oturup cips yiyen Şefik, Ferit ve Emrah Ece kardeşleri gürültü yapmamaları konusunda uyardı. Çıkan tartışma büyüyünce işyeri sahibi Çetin ve oğlu 3 kardeşe tabanca ile ateş etti. Daha sonra taksiye binip olay yerinden ayrılan Hurşit Çetin ve oğlu Umut Çetin, saldırıdan kurtulan Şefik Ece'nin evine doğru koşan Şefik Ece'yi görünce durup ateşi sürdürdü. Başından isabet alan Şefik Ece olay yerinde öldü. Görgü tanıkları Şefik Ece'nin "Baba yardım et" diye bağırarak eve girmeye çalıştığı sırada vurulduğunu anlattı.

İhbar üzerine sevk edilen 112 sağlık görevlileri tarafından Uludağ Ünivesitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Ferit Ece ise, hastanede kurtarılamadı.

Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emrah Ece 'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Güvenlik güçleri olay yerinde 38 boş kovan buldu. İki kardeşin cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken kaçan baba ve oğlunu arama çalışmasına devam ediliyor.

ŞÜPHELİ, 15 YAŞINDAYKEN CİNAYET İŞLEMİŞ

Bursa'da dün gece tartıştıkları gürültü nedeniyle çıkan kavgada 27 yaşındaki Ferit ve 29 yaşındaki Şefik Ece kardeşleri öldürdükleri, 24 yaşındaki Emrah Ece'yi de yaraladıkları iddiasıyla aranan market işletmecisi Hurşit Çetin ile oğlu Umut Çetin yakalandı.

Sorguya alınan şüphelilerden 30 yaşındaki Umut Çetin'in 15 yaşındayken Giresun'da cinayet işlediği, yaşı küçük olması nedeniyle bir sürece cezaevinde yattıktan sonra tahliye olduğu anlaşıldı. Umut Çetin'in, 6 ay önce karıştığı bir yaralama olayı nedeniyle tutuklanıp 3 ay cezaevinde yattıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildiği belirtildi.