Sarıyer'de yüzleri maskeli kişiler MHP Armutlu seçim bürosuna silahlı saldırı düzenledi. O sırada ilçe büro önünde bekleyen polis ekipleri saldırıya ateş ederek karşılık verdi. Olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Yaşanan hareketli anlar kameralara yansıdı.

Olay 16.30 sıralarında meydana geldi. MHP Sarıyer İlçe Teşkilatı tarafından Armutlu'da açılan seçim bürosuna gün içinde kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenledi.

MHP bayrak ve flamalarını kesen şahıslar ile MHP'liler arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan olayda iki kişi hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından seçim bürosu önüne çevik kuvvet ve terörle mücadele polisleri sevk edildi.

Olayın ardından kaçmaya çalışan 5 kişi, partililerin de bulunduğu seçim bürosuna doğru tabancayla ateş etti. O sırada ofis yakınında olan polis ekipleri de havaya ateş ederek karşılık verdi.
Kimsenin yaralanmadığı saldırıya ilişkin 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin olayda kullandığı tabanca da ele geçirildi. Olaya karışan 3 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.