MARMARA Bölgesi'nde etkili olan lodos, Bursa'nın İnegöl’de çekicili kamyonu devirdi. Kurtarıcı ile kaldırılmaya çalışılan kamyonun çekici kısmı, lodosun etkisi ile savrularak tarlaya uçtu. İnegöl'de bir fabrikadan yüklediği süngerleri İstanbul’daki depoya teslim ettikten sonra ilçeye dönen Mustafa Şahin yönetimindeki 16 PS 541 çekici, 16 PS 547 römork plakalı römorklu kamyon, Bursa-Ankara karayolu üzeri Kestel İlçesi'ne bağlı Babasultan Mahallesi yakınlarında şiddetli lodosun etkisiyle savrularak yola devrildi.

Bursa’dan İnegöl yönünde yola devrilerek yolu trafiğe kapatan römorklu kamyonun sürücü Mustafa Şahin kazayı yara almadan atlatırken, Bölge Trafik ekipleri güvenlik önlemi alarak başka bir kazaya neden olmaması için yolu önce trafiğe kapattı. Yolda yan yatmış vaziyette bulunan römorklu kamyon, sevk edilen kurtarıcı ile kaldırılmaya çalışıldı. Ancak şiddetli lodosta sonuç alınamadı.

Halatlar bağlanarak yoldan kaldırılmaya çalışılan römork, yerden ilişiğini kestikten sonra savrularak tarlaya uçtu. Kurtarıcı ekiplerinin çalışmalarına rağmen kamyonu uzun süre yoldan kaldırmak mümkün olmadı. Kaza nedeniyle yolda uzun kuyruk oluşunca, kamyon biraz kenara alınarak yol tek şeritli olarak trafiğe açıldı. Bölge Trafik ekipleri, kurtarıcılar ve diğer görevliler, şiddetli lodos nedeniyle ayakta bile durmada zorlanırken çalışmayı güçlükle tamamladı.