KOCAELİ’nin Gebze İlçesi'nde dün gece Denizli Göleti'ne uçan otomobilin sürücüsü Mustafa Topal kurtulmayı başarırken, eşi ve 2 yaşındaki kızı hayatını kaybetti.
Kaza dün gece meydana geldi. 22 yaşındaki Mustafa Topal, aynı yaştaki eşi Hilal ve 2 yaşındaki kızı Kayra Topal ile birlikte, kızının doğum günü olması nedeniyle Denizli Göleti kenarına pikniğe gitti. Saat 21.00 sıralarında 34 YH 2185 plakalı otomobile binen Topal ailesi, dönüşe geçti. Ancak sürücü Mustafa Topal’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, otomobil Denizli Göleti'ne uçtu. Otomobil kısa sürede gözden kayboldu. Gölete otomobil uçtuğunu gören vatandaşlar, durumu jandarma ve kurtarma ekiplerine haber verdi.
Sürücü Mustafa Topal kendi kapısını açıp su yüzüne çıkarken, eşi Hilal ve kızı Kayra'yı ise kurtaramadı. Jandarma ve kurtarma ekipleri olay yerine kısa sürede ulaşırlarken, gece karanlığında yapılan çalışmalarla Hilal Topal ve kızı Kayra Topal'ın cesetleri sudan çıkarıldı.
Boğulmaktan son anda kurtulan baba Mustafa Topal ise 112 acil ekibi tarafından hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

(FOTOĞRAF)