ANTALYA, () - ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde 10 gün önce Gazi Gök'ü öldürdükleri iddiasıyla arkadaşları olduğu belirtilen şüpheliler B.K. ve U.Ş., Ankara'da gözaltına alındı.
Restoranlarda aşçı olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Gazi Gök'ün cesedi 22 Eylül günü Gazipaşa'nın Koru Mahallesi Denizyüzü Mevkii'nde kayalıklarda bulundu. Olayı araştıran polis, tabancayla öldürülen Gazi Gök'ün, 5 ay Ankara'da kaldığını ve okulların açılmasıyla ilçeye döndüğünü belirledi.
Cinayeti çözmek için görevlendirilen ekip, çok sayıda kişinin ifadesine başvurdu ve olayla ilgili Gazi Gök'ün arkadaşları olan ve hırsızlıktan haklarında yakalama kararı bulunan B.K. ve U.Ş.'yi aramaya başladı. B.K. ve U.Ş., 30 Eylül günü Ankara'da gözaltına alındı. Şüphelilerin, Konya'nın Ereğli İlçesi'nde bir evden çaldıkları ve Gazi Gök cinayetinde de kullanıldığı belirlenen tabancayla, çeşitli yerlerden çaldıkları tüfekler ve eşya da ele geçirildi.
Hem Ereğli ve Gazipaşa'da çeşitli hırsızlık olaylarına da karıştıkları ve haklarında yakalama kararı bulunduğu belirtilen B.K. ve U.Ş., sorgularının ardında cinayet suçlamasıyla adliyeye sevk edilecek.

FOTOĞRAFLI