SAMSUN, () - SAMSUN'da olay tarihinde 17 yaşında olan erkek çocuğu O.B.'yi  taciz edip, 11 yerinden bıçakla yaraladıktan sonra cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 40 yaşındaki Yıldıray Yarar, her üç suçtan toplam 24 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Olay 5 ay önce İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi. Yıldıray Yarar ile O.B. birlikte alkol aldıktan sonra O.B.'ye ait eve gitti. İddiaya göre Yıldıray Yarar burada çocuğun elini tutup cinsel ilişkiye girmek istedi. O.B. kabul etmeyip bir başka odaya geçip aldığı alkolün etkisiyle sızdı. Şüpheli ise mutfaktan aldığı 2 bıçakla O.B.'nin odasına girip 11 yerinden bıçaklayıp cep telefonunu aldıktan sonra evden ayrıldı. Yaralı O.B. kendi imkanlarıyla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Tedavi altına alınan O.B. ifadesini alan polislere olayı Yıldıray Yarar'ın yaptığını söyledi. Polis tarafından yakalanan Yarar ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.
'MAĞDURU ALLAH'A HAVALE EDİYORUM' DEDİ
Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 'adam öldürmeye teşebbüs', 'gasp' ve 'cinsel taciz' suçlarından tutuklu olarak yargılanan Yıldıray Yarar  ile olayın mağduru O.B. bugünkü karar duruşmasında hazır bulundu. Mahkeme heyetine son savunmasını veren Yıldıray Yarar, "Ben mağduru Allah'a havale ediyorum" dedi. Mağdur ise şikayetçi olduğunu söyleyip cezalandırılmasını istedi.
İfadelerin ardından kararı açıklayan mahkeme heyeti tutuklu sanığı adam öldürmeye teşebbüs suçundan 13 yıl 4 ay, gasp suçundan 10 yıl ve cinsel taciz suçundan da 10 ay hapis cezasına çarptırıp tutukluluk halinin devamına karar verdi.