ADANA'da fuhuş için müşteri gibi davranan polisle pazarlık yapan D.K. ile F.Y. otel odasında gözaltına alındı. Kadınları pazarladığı belirlenen K.Y. de yakalanırken, fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek suçlarından sorguya alınan D.K., "Benim çocuğum var. Arkadaş kurbanı oldum" diye gözyaşı döktü.
Merkez Seyhan İlçesi'nde bir barda şarkıcılık yapan D.K.'nın para karşılığı erkeklerle birlikte olduğunu belirleyen Ahlak Bürosu ekipleri, bir çocuk annesi kadınla telefonla bağlantı kurdu. Adana'ya başka bir şehirden geldiklerini, eğlenmek istediklerini söyleyen polisler, D.K.'ya birlikte olmayı teklif etti. İki kişi olduklarını da belirten polislere, Çınarlı Mahallesi'nde bir otelde randevu veren D.K., arkadaşı F.Y. ile birlikte geldi. D.K. ile F.Y., ayrı ayrı odalarda, bir gecelik ilişki için polisten 300'er TL istedi. Seri numaraları alınmış olan parayı D.K. ile F.Y.'ye teslim eden polisler, kimliklerini göstererek operasyona sonlandırdı.
Gözaltına alınan F.Y., "Deniz'i bir yıldan beri tanırım. Gece evdeyken beni taksicilik yapan K.Y. aradı, D.'nin müşteri bulduğunu benim de gelmemi istediğini söyledi. K.Y., kapıdan beni alıp otele götürdü. Para karşılığı ilişkiye gireceğimiz sırada polis olduğunu öğrendiğim müşteriler bizi gözaltına aldı" dedi. Fuhuş için aracılık yapmak, para karşılığı erkeklerle ilişkiye girme suçundan gözaltına alınan D.K. suçlamayı kabul etmedi. Barlarda şarkı söylediğini ifade eden D.K., "Ben arkadaş kurbanıyım. Benim çocuğum var" diye gözyaşı döktü.
K.Y. ile D.K. sorgularının ardından adliyeye sevk edilirken, F.Y., ise serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI