Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde fırtına bir okulun çatısını uçurdu. İkiye bölünen çatının yarısı park halindeki araçların üzerine düştü. Bahçede öğrencilerin olmaması olası bir faciayı önledi.

        Şereflikoçhisar’ın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki TOKİ İlköğretim Okulu’nun çatısı gün içerisinde etkili olan fırtına nedeniyle uçtu. İkiye ayrılan çatının parçaları okulun yanındaki alanda park halinde bulunan 3 aracın üzerine düştü. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken, olayda her hangi bir ölüm ya da yaralanma olayı yaşanmadı.

        Fırtına, Şereflikoçhisar ilçesinin merkezinde de etkili oldu. Birçok binanın çatılarında hasar meydana gelirken, çarşı merkezindeki caddeye düşen kiremit parçaları korkuttu. Ölen ve yaralananın olmadığı olayın görgü tanıkları, "Binanın çatısından bir anda kiremit parçaları düştü. Bu olayda kimsenin yaralanmaması sevindirici." dedi.

        Olay yerlerinde polis ve belediye ekipleri incelemede bulundu. BEDAŞ ekipleri de sokaktaki elektrikleri kesti. Ayrıca Şereflikoçhisar genelinde ana trafoda meydana gelen arıza nedeniyle şehirde gün boyunca elektrik kesintisi yaşandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturma başlattıklarını bildirdi.