Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde eski Belediye Meclis üyesi ve Keleşsan Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş (39) (34)'in annesi Nesrin Keleş (61), nereden geldiği belirlenemeyen bir kurşunun isabet etmesi sonucu yaralandı.

Kozlu Güney Mahallesi’ndeki Barış Sokaktaki evinin önünde oturan Nesrin Keleş’in karın kısmına, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından atılan 9 milimetre çapında bir kurşunun isabet ettiği belirtildi.

Yaralanan Keleş’in hayati tehlikesinin bulunmadığı ve Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altında tutulduğu kaydedildi. Olayla ilgili açıklama yapan Arslan Keleş, “Annem evin önünde otururken pat diye bir ses duymuş. Bu arada duvara bir kurşun isabet etmiş. Daha sonra kız kardeşim Edibe'ye karnında bir acı hissettiğini söylemiş. Kız kardeşim baktığında kurşunun girdiği yerde bir kızarma olduğunu fark etmiş ve kurşun izi görmüş. Durumu hemen polise bildirmişler.”

Annesinin sağlık durumu ile ilgili bilgiler veren Keleş, “Doktorlar yaptıkları incelemede kurşunu almamaya karar verdiler. Riskli olabileceği belirtildi. Vücuda bir zararı olmadığı söylendi. Şu anda sağlık durumu iyi ve bugün taburcu edilecek. Kurşunun nereden geldiği ise henüz bilinmiyor.” dedi.

Öte yandan Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma yapıyor. Olayın aydınlatılması için Keleş Ailesi’nin evinin yakın çevresinde araştırma yapan ekipler görgü tanıklarının ifadelerine başvuruyor.