ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde 34 yaşındaki Ahmet Üzel, ayrıldığı sevgilisi 30 yaşındaki Yeşim Yalçıntaş'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti.
Olay, bugün saat 07.00 sıralarında Namık Kemal Mahallesi Orhan Ekinci Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre bir telefon şirketinde çalışan Ahmet Üzel, bir süre önce ayrıldığı Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan sevgilisi Yeşim Yalçıntaş ile barışmak istedi. Olumsuz yanıt alan Üzel, 80 GA 725 plakalı otomobilinde eski sevgilisini beklemeye başladı.
Sabah işe gitmek için Duygu Apartmanı'nın 4'üncü katındaki evinden ayrılan Yalçıntaş'ın yanına yaklaşan Üzel,  kendine ait ruhsatlı av tüfeği ile eski sevgilisinin başına iki el ateş ettikten sonra tüfeği boğazına dayayıp tetiği çekerek kendi yaşamına da son verdi.
İşe ve okula gitmek için servis bekleyenlerin gözleri onunda yaşanan olayda yaşamını yitiren Ahmet Üzel ve Yeşim Yalçıntaş'ın cansız bedenleri olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ceyhan Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.