ORDU'nun Ulubey İlçesi'nde yaşayan 35 yaşındaki Atilla Y., ailevi nedenlerle tartıştığı eşiyle kendisini barıştırmak için yanına giden kayınbiraderi 33 yaşındaki Medet Yıldırım'ı tartışma sırasında bıçakla öldürdü.
Olay bu gece Ordu'nun Ulubey İlçesi'ne bağlı Akoluk Mahallesi'nde meydana geldi. Bir işadamının evinde bekçilik yapan evli ve 3 çocuk babası Atilla Y. ile eşi Derya Y. arasında ailevi nedenlerden dolayı tartışma çıktı. Atilla Y. ile Derya Y.'nin boşanma aşamasına gelmesi nedeniyle devreye aile bireyleri girdi. Evli ve 2 çocuk babası Medet Yıldırım ablasıyla eniştesini barıştırmak için Atilla Y.'nin bekçilik yaptığı eve gitti. Her iki aile biriylerinden de kişilerin yer aldığı görüşmede Atilla Y. ile kayınbiraderi Medet Yıldırım arasında konuşurken tartışma çıktı.

Medet Yıldırım evin kapısından dışarıya çıkmak istediği esnada eniştesi Atilla Y. tarafından sırtından bıçaklanarak kanlar içinde yere yığıldı. Olayın ardından Atilla Y. kaçtı. Medet Yıldırım'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Yıldırım'ın cesedi otopsi için cenaze aracıyla Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, kaçan zanlı Atilla Y.'nin yakalanması için çalışma yaparken olayla ilgili de soruşturma başlattı.