HATAY’da  boşanma aşamasındaki eşi  21 yaşındaki Kübra Karasu'yu öldüren ve annesi Saadet Ateş ile dedesi Nuriddin Ateş'i de yaralayan 26 yaşındaki Cemil Karasu, daha sonra olayda kullandığı tabanca ile başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. 
Olay, akşam saatlerinde merkez Antakya İlçesi Aksaray Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Cemil Karasu, boşanma aşamasında olduğu eşi Kübra Karasu ile görüşmek için ailesiyle yaşadığı eve gitti. Burada eşi ile tartışmaya başlayan Karasu, belindeki tabancayı çıkartıp ateş açtı. Tabancadan çıkan mermilerle Kübra Karasu, annesi 44 yaşındaki Saadet Ateş ile dedesi 68 yaşındaki Nuriddin Ateş yaralanırken, Cemal Karasu ile olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekbinin yaptığı kontrolde, Kübra Karasu'nun öldüğü belirlendi. Yaralı anne ve dede ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 
Saldırının ardından kaçan Karasu, Kısacık Mahallesi'nde olayda kullandığı tabanca ile başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karasu'nun durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor