Eşini çok sevdiğini ve kendisine bir şans daha vermesini isteyen Osman Y., eşi Reyhan Y.'nin olay yerine gelerek, 'Seni seviyorum' demesi üzerine aşağıya indi. 

Olay, saat 20.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Lalebahçe Mahallesi Hatip Caddesi üzerinde bulunan inşaat halindeki 5 katlı bir binanın çatı katında meydana geldi. İddiaya göre işsiz Osman Y., 1 yıl önce aynı yaştaki Reyhan Y. ile evlendi. Reyhan Y. şiddetli geçimsizlik nedeniyle kısa süre önce eşine boşanma davası açarak ailesinin yanına yerleşti. Osman Y. Perşembe günü boşanma duruşmaları olan eşine sesini duyarabilmek için inşaatın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ve kensini ikna etmek isteyen polisleri dinlemeyen Osman Y., "Beni onu çok seviyorum. Onu çağırın bana. Bana bir şans daha versin. Perşembe günü duruşmamız var. Beni onu başka biriyle görürsem dayanamam" dedi. Osman Y.'nin atlama ihtimaline karşın itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerinde hazır bekletildi.

'SENİ SEVİYORUM AŞAĞIYA İN'

İlk başta olay yerine gelmek istemediği öğrenilen Reyhan Y. yaklaşık 2 saat sonra polisle birlikte olay yerine geldi. Eşine seslenen Reyhan Y., "Hadi aşağıya in. Bu kadar insan seni bekliyor. Aşağıya inde konuşalım bunları. Hadi gel. Seni burada bekliyorum." dedi. Bunun üzerine Osman Y. eşine "Seni seviyorum. Sende beni seviyor musun?' diye sordu. Reyhan Y.'nin "Bende seni seviyorum" demesi üzerine Osman Y. aşağıya indi. Aşağı iner inmez eşine sarılan Osman Y. ekip otosuna alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.