KONYA'da tartıştığı eşinin çocuklarını da yanına alıp evi terk etmesi üzerine hastane inşaatının 9’uncu katına çıkıp intihar girişiminde bulunan 22 yaşındaki Şemsettin A., yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu polis tarafından ikna edilip, indirdi. Şemsettin A., gazetecilere, "Ben çoluğum, çocuğum yanımda olsun diye yaptım" dedi.
Olay, bugün saat 11.30'da merkez Selçuk İlçesi'ndeki Numune Hastanesi binası inşaatında meydana geldi. Eşi B.A. ile birlikte bir çiftlikte çalışan 2 çocuk babası Şemsettin A., belirlenemeyen nedenle dün tartıştığı eşine tokat attı. B.A. da durumu Ilgın İlçesi'nde oturan ailesine anlattı. Ardından B.A., eve gelen babasıyla birlikte çocuklarını da yanına alıp Ilgın İlçesi'ne gitti. 
SEVGİLİLER GÜNÜNDE İNTİHARA KALKIŞTI
Şemsettin A. da, eşinin, çocuklarıyla birlikte evi terk etmesi üzerine 'Sevgililer Günü'nde yapımı devam eden Numune Hastanesi binası inşaatının 9’uncu katına çıkıp intihara kalkıştı. Durumu fark eden işçiler polis, itfaiye ve sağlık görevlilerine haber verdi. Sevk edilen polisler, Şemsettin A.'nın yanına çıkıp onu ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de her olasılığı göz önüne alarak şişme yatak açtı, sağlık görevlileri de hazırda bekledi. Polis, Şemsettin A.'nın intihara kalkıştığı öğrenip olay yerine gelen yakınları aracılığıyla B.K.'ya telefonla ulaştı. B.K.'ya olay yerine gelip Şemsettin A.'yı ikna etmesini istedi ancak B.K., olumsuz cevap verdi. Şemsettin A.’nın zaman zaman ayaklarını daha fazla aşağı sarkıtması yürekleri ağızlara getirdi. Polisin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu ikna edilen Şemsettin A., indirilerek, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Gazetecileri karşısında gören Şemsettin A., ''Çekecek bir şey yok. Ayıp bir şey yapmadım. Ben çoluğum, çocuğum yanında olsun diye yaptım. Millet gibi ben eşimi, çocuğumu öldüreyim diye uğraşmıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI