Görkem ÇANCI/ALANYA (Antalya), () - ANTALYA'da, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucu satıcılarına yönelik yaklaşık 2 aydır sürdürdüğü teknik ve fiziki takip sonucu Alanya, Malatya ve İstanbul'da yapılan eş zamanlı operasyonda 5 kişi yakalandı.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin yaptıkları istihbarat çalışması sonucu, uyuşturucu satıcılarına yönelik 16 Nisan'da Alanya, Malatya ve İstanbul'daki çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Yaklaşık 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından deliller toplandıktan sonra yapılan operasyonda 34 yaşındaki Erhan U., 18 yaşındaki Sinan Y., 28 yaşındaki Hakan Ö. ve 32 yaşındaki Oğuz B. Alanya'daki adreslerinde, 38 yaşındaki Murat M. ise Malatya'da gözaltına alındı. Malatya'dan getirilen Murat M., Alanya'ya getirildi.
Şüphelilerden Erhan U.'nun evinde yapılan aramada 82 ecstasy hap ve 30 gram esrar ele geçirildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polis, İstanbul'da oturan ve uyuşturucu hap ile esrar maddesini temin ettiği belirlenen 41 yaşındaki Mehmet Can G.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

GÇ(SU/BT) (FOTOĞRAFLI)