ERBAA,(Tokat) - TOKAT’ın Erbaa ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte oyun oynamak için Erbaa Sağlık Meslek Lisesi'ne giden 15 yaşındaki Engin Erdoğan’ın üzerine elleriyle asıldığı kale direği düştü. Yaralanan genç hastaneye kaldırıldı.
Olay, akşam saatlerinde Erek Mahallesi, Yüzüncü Yıl Bulvarı üzerinde bulunan Erbaa Sağlık Meslek Lisesi bahçesinde yaşandı. Mahallede oturan Yakup ve Bahar Erdoğan çiftinin 3 çocuğundan biri olan Engin Erdoğan arkadaşıyla birlikte oyun oynamak için okulun bahçesine gitti. Kapısı kilitli olan okul bahçesine duvardan atlayarak giren arkadaşlardan Engin Erdoğan oynamak için kale direğine asıldı, ancak kale direği Erdoğan’ın üzerine düştü. Olayda kafasından yaralanan genç yerden kalkamadı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine okula itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Üzerinden kale direği kaldırılan Engin Erdoğan ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Olayı duyan Erdoğan’ın anne ve babası hastaneye gitti. Burada ilk tedavisi yapılan genç çocuk daha sonra ambulansla Tokat Gazi Osmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Tedaviye alınan Erdoğan’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

FOTOĞRAFLI