Emniyet Teşkilatı Sivil Personel Sendikası (SİPER-SEN) tarihinde bir ilki gerçekleştirerek sokağa çıkıyor.

Geçtiğimiz yıl kurularak tarih sahnesindeki yerini alan Emniyet Teşkilatı Sivil Personel Sendikası, personel sorunlarını gündeme taşımak için basın açıklaması yapacak.

Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Emniyet Müdürlüğü sivil memuru Necla Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Emniyet teşkilatında çalışan sivil personelin özlük haklarından gündelik yaşamla ilgili birçok konuda problemleri olduğunu ifade etti.

Bu problemleri gündeme taşımak için yola çıktıklarını dile getiren Dinç, "07 Mart 2015 Cumartesi günü SİPER-SEN üyesi Emniyet Personelleri seslerini duyurmak vicdanlara seslenmek için saat 14.00 te Ankara'da TBMM Dikmen kapısında, aynı gün 15.00’te Ankara Kızılay YKM önünde basın açıklaması yapacağız" dedi.

Basın mensupları ile tüm çalışanları kendilerine destek vermeye çağıran Dinç, "Basın açıklamamızda halen gündemde ve TBMM de görüşülen iç güvenlik yasasından beklentilerimizi ve Emniyet Genel Müdürlüğünden taleplerimizi ileteceğiz. Bu anlamlı günde herkesi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

AYDINSES-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN