Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde görev yaparken emekliye ayrılan ve geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Polis memuru kökenli Emniyet Müdürü Sebahattin Yılmaz, memleketi Sakarya’nın Karasu ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne 3 yıl önce atanan ve 2 yıl kadar Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görev yapan daha sonra geçtiğimiz Nisan ayında kadrosuzluk nedeniyle emekliye sevk edilen 50 yaşındaki Sabahattin Yılmaz, eşinin kullandığı otomobil ile Ankara'da ikamet eden kızına giderken, Kızılcıhamam mevkiinde emniyet şeridinde park halinde bulunan TIR'a arkadan çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Kazada,otomobil sürücüsü  eşi Gülsüm Yılmaz ile çocukları Tuğba Yılmaz, Perihan Yılmaz ve Ebru Solak yaralanmış,hastanede tedavi altına alınmıştı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Sabahattin Yılmaz'ın cenazesi Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan Merkez Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınan namazının ardından Salıkaya Mahallesi'nde bulunan aile mezarlığına defnedildi.

Kılınan cenaze namazına çok sayıda dost,akraba,emniyet mensubu ve sevenleri katılırken, yakınları gözyaşlarını tutamadı. 


AYDINSES-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN