GAZİANTEP'e yeni atanan ve geçen pazartesi göreve başlayan Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, vatandaşları adını kullanıp dolandıranlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Son kararnameyle ataması yapılan ve göreve bu hafta başlayan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Erhan Gülveren’in adını kullanan bazı kişilerin vatandaşları dolandırmaya kalkıştığı iddia edildi.

İddialar üzerine Emniyet Müdürlüğü'nden yazılı açıklama yapılarak vatandaşlar uyarıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İlimizde yeni göreve başlayan İl Emniyet Müdürümüz Sayın Erhan Gülveren'in adını ve unvanını kullanarak, telefonda kendisini İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren olarak tanıtan bazı şahısların menfaat sağlamak amacıyla halkımızdan çeşitli taleplerde bulunulduğu yönünde bilgiler alınmaktadır. Bu şekilde İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren adına yapılan taleplerin yerine getirilmemesi, böyle bir talep ile karşılaşılması halinde, adli ve idari yollardan yasal işlem başlatılmak üzere en kısa sürede 155 Polis İmdat hattına haber verilmesi ve Cumhuriyet Başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunulması rica olunur."