Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, ()- ELAZIĞ-Malatya yolunda aşırı hız yüzünden sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracın takla atması sonucu 3 kişi ağır yaralandı.
Elazığ-Malatya Karayolu 25'inci kilometresinde, Serkan Aktaş'ın kullandığı 01 YV 301 plakalı otomobil, aşarı süraat nedeniyle sürücüsünün hakimiyeti kaybetmesi sonucu yol kenarındaki güvenlik bariyerine çarparak takla attı. Daha sonra takla atarak yol kenarındaki tarlaya savrulan araç hurdaya dönerken, araç içinde bulunan sürücü Serkan Aktaş, Derya Töre ve Salih Töre olmak üzere 3 kişi ağır şekilde yaralandı.
Yakın bir bölgede yol çalışması yapanyanların haber vermesi üzerine kaza yerine gelen 112 sağlık ve UMKE ekipleri, araç içerisinde sıkışan yaralıları zorlukla çıkardı. Yaralılar, daha sonra ambulanslarla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Görgü tanıkları, aracın çok süraatli olduğu ve bir anda kontrolden çıkarak takla atmaya başladığını anlattı. Yaralı 3 kişinin hayati tehlikesi devam ederken, kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI