Burhan CEYHAN/İNCİRLİOVA (Aydın), () - AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, fırıncılar arasında çıkan iki ayrı ekmek kavgasında iki kişi darp edilerek yaralandı.
İlk kavga bugün saat 11.00 sıralarında Acarlar Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Acarlar Mahallesi'nde fırıncılık yapan bir grup ile sokakta ekmek satan Yavuz Emeç tartıştı. Grup, sokakta ekmek satmasını istemedikleri Emeç'i tekme ve yumrukla darp etti. Olay sonrası kendi imkanlarıyla hastaneye giden Yavuz Emeç , tedaviye alındı.
Üç saat sonra bu kez Cumhuriyet Mahallesi'nden geçen ve Yavuz Emeç'i darp edenlerle akrabalığı bulunan fırıncı Rıdvan Boylu'nun yolu bir grup tarafından kesildi. Gruptaki bir kişi havaya iki el ateş etti. Ardından gruptakiler Boylu'ya sopalarla saldırdı. Darp edilen Rıdvan Boylu de kendi imkanlarıyla Aydın Devlet Hastanesi'ne giderek tedaviye alındı.
Her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. İkinci saldırı anı bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Polis, her iki kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.