İSTANBUL’da 29 yaşındaki Mehmet A., 4 yıllık 20 yaşındaki eşi Songül A.’yı bıçaklayarak öldürdü. Yaralama ve aile içi şiddetten kaydı olan Mehmet A., “Sürekli kavga ediyorduk. Olay günü kendimi kaybettim” dedi.

Ümraniye’de 5 gün önce yaşanan olayda polis bir evden çığlıklar geldiği ihbarı aldı. İhbar üzerine eve giden polis kanlar içindeki bir kadınla karşılaştı. 20 yaşındaki Songül A., çağırılan ambulansla kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmada Songül A.’yı 4 yıl önce evlendiği eşi Mehmet A.’nın aralarında çıkan kavga sonucu bıçaklayarak kaçtığı tespit edildi. Çiftin ekonomik sıkıntı yaşadığı bu nedenle sık sık kavga ettikleri tespit edildi. Cinayetin mutfaktaki ekmek bıçağı ile işlendiği belirlendi.
Cinayetin ardından tespit edilen şüpheliyi yakalamak için başlatılan çalışmalarda Mehmet A., işyerinin önünde  gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Mehmet A.’nın yaralama ve aile içi şiddet suçlarından daha önceden polis tarafından gözaltına alındığı ortaya çıktı. Şüpheli Mehmet A.’nın poliste verdiği ifadesinde sık sık kavga ettiklerini olay günü kendini kaybettiğini ne yaptığını hatırlamadığını söyledi.

Poliste işlemleri tamamlanan sevk edildiği adliyede tutuklandı.