BURSA’da Romanlar tarafından yapılan düğünde istediği şarkının çalınmamasına ve bahşiş verilmediği için sinirlenen 17 yaşındaki K.Ş. pompalı tüfek ile rastgele ateş etti. Seken saçmalar, 20 yaşındaki Onur Döndür’e isabet ederek ağır yaralanmasına neden oldu.
Merkez Osmangazi İlçesi Fatih Mahallesi Şahin Sokak’ta yapılan bir düğünde piyanistin istediği şarkıyı çalmamasına sinirlenen K.Ş., daha sonra düğün sahiplerinden bahşiş istedi. Kendisine bahşiş verilmeyen K.Ş. düğün yerine yakın olan evine giderek av tüfeği alarak tekrar geldi. K.Ş. havaya ve sağa sola rast gele ateş açarken düğündeki davetliler paniğe kapıldı. Düğünü izlemeye gelenlerin büyük bölümü çocuklarını alarak düğün yerini terk etti.
Düğün alanından kaçarken ateş etmeye devam K.Ş.’nin elin de bulunan pompalı tüfekten seken saçmalar 20 yaşındaki Onur Döndür’ün ağır yaralanmasına neden oldu. Haber verilmesi sonucu sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleden sonra Onur Döndür Muradiye Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Polis olay yerinde yaptığı incelemede çok sayıda boş kovan ile saçma buldu. Ekipler çevrede yaptığı araştırmada Onur Döndür’ü kısa sürede av tüfeğiyle birlikte gözaltına aldı. Soruşturmaya başlandı.
Geçen Haziran ayında yine Romanlar tarafından merkez Yıldırım İlçesi’nde yapılan bir düğünde oynama sırası kendilerinde olduğunu öne süren aile piste çağrılmayınca çıkan tartışmada tartışma aralarında Roman Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Efkan Özçimen'in de bulunduğu 1'i çocuk 1'i kadın 3 kişi öldürülmüş, 3’ü ağır 6 kişi  yaralanmıştı.

FOTOĞRAFLI