DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi mühimmat deposunda belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlama heyecan yarattı. Patlamada ölen ve yaralanan olmadı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nün Silvan İlçesi karayolu üzerinde bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün mühimmat deposunda bugün saat 14.00 sıralarında belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama ile birlikte depoda yangın çıkarken, bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ambulansları ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlamada ölen ve yaralanan olmazken, çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Patlama terör saldırısı olabileceği olasılığı üzerine bölgeye aynı zamanda çok sayıda polis ekipleri de sevk edildi. Yetkililer, patlamayla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

KAPATILAN YOL AÇILDI

Diyabakır Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nin mühimmat deposunda maydana gelen patlamada çıkan yangın Büyükşehir Belediye itfaiyesi ile TOMA araçlarının müdahalesiyle söndürüldü. Patlama nedeniyle güvenlik gerekçeasiyle kapatılan Diyarbakır-Silvan karayolu da ulaşıma açıldı. Patlamayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.