ZONGULDAK'ta kontrolden çıkarak dereye uçtuğu otomobilde kendisinden daha ağır yarası bulunan babası 54 yaşındaki Recep Güllü'ye sarılarak öpen 19 yaşındaki Barış Güllü, "Baba sana bir şey olmayacak. Ben buradayım merak etme" diyerek destek olmaya çalıştı.
Kaza, saat 23.00 sıralarında Karaelmas Mahallesi Üzülmez Caddesi'nde meydana geldi. Barış Güllü’nün kullandığı 67 DV 491 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak 5 metre yükseklikten Üzülmez Deresi’ne uçtu. Beton korkulukları yıkarak dere kenarındaki ağacın altında ters dönen otomobilde bulunan Barış Güllü ve babası Recep Güllü kendi imkanlarıyla araçtan çıktı.
BABASINA SARILARAK ÖPTÜ
Barış Güllü, dereye yardıma inen bir kişiyle birlikte başından darbe alan ve yarası kendisinden daha ağır olan babasını duvara yasladı. Babası Recep Güllü'yü sarılarak öpen Barış Güllü, "Baba sana bir şey olmayacak. Ben buradayım merak etme" diyerek moral vermeye çalıştı.
Çevredekilerin haber vermesiyle kaza yerine gelen AFAD ve sağlık ekipleri Barış Güllü ve babası Recep Güllü'nün yanına merdivenle inerek ilk müdahaleyi yaptı. Barış Güllü yürüyerek merdiveni çıkarken, babası Recep Güllü ise sedye ile yukarı çıkartıldı.
BABASINI GÖRMEDEN AMBULANSA BİNMEDİ
Ambulans önünde tedavisi yapılan Barış Güllü, sağlık ekiplerine babasını sorarak görmek istediğini söyledi. Görmeden ambulansa binmek istemeyen Barış Güllü, polis ve sağlık ekipleri eşliğinde babasının bulunduğu ambulansa götürüldü. Ambulans içinde babasına tekrar sarılıp öpen Barış Güllü, ardından kendisi için gelen ambulansa bindirildi. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirilen yaralılardan Barış Güllü'nün belinden, babası Recep Güllü'nün ise başından darbe aldığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI