İZMİR'in Konak İlçesi'nde, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi karşında bulunan bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Bina sahibi Hakan Dinçarslan yangını ezan okuyarak endişeli gözlerle seyretti.
Sezer Doğan Sokak'ta bulunan Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi karşısındaki 4 katlı binanın en üst katında saat 04.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Binadan yükselen alevleri görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Yangın, çocuk acil servisinde bulunan hasta yakınları arasında korku ve paniğe neden oldu. Bazı kişiler de yangını cep telefonlarının kamerasıyla görüntülemek için çaba harcarken polis çevre güvenliğini sağlayarak önlem aldı.
Yangını haber alarak gelen bina sahibi Hakan Dinçarslan bir yandan ekiplerin çalışmasını izlerken, bir yandan da yüksek sesle ezan okudu. Yangın, ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonunda söndürüldü. Yangında şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, binada hasar meydana geldi. Soruşturma devam ederken yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

FOTOĞRAFLI