ESENLER'de, cinnet getiren üvey baba imam nikahlı eşini ve eşinin ikiz kızlarını öldürdükten sonra son kurşunu kendisine sıkarak yaşamına son verdi. 

Olay, saat 23.00 sıralarında, Esenler Fevziçakmak Mahallesi, 1102.Sokak'ta bulunan Alkan Apartmanı'nın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre, cinnet getiren 50 yaşlarındaki Erol Ayaz, 1 yıldır birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi Melek (45) ile, 17 yaşındaki lise ikinci sınıf öğrencisi üvey ikiz kızları Eda ve Seda Çapan'a tabancasıyla kurşun yağdırdı. Ayaz'ın daha sonra silahında bulunan son kurşunu kafasına sıkarak intihar ettiği belirlendi.

POLİS EVE BALKONDAN GİRDİ

Silah seslerini duyan komşuların durumu polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine eve çok sayıda ekip sevk edildi. Eve binanın arka tarafında bulunan balkondan giren polis ekipleri üvey baba Erol Ayaz, anne Melek ile ikiz olan Eda ve Seda Çapan'ı yerde kanlar içinde yatarken buldu. Sağlık ekipleri, Erol Ayaz, anne Melek ile ikizlerden Seda'yı olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralı Eda Çapan Esenler'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Eda Çapan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CENAZELER ADLİ TIP KURUMUNDA

Yaşanan acı olay sonrasında olay yerine gelen Olay Yeri ve İnceleme ekipleri dairenin camı, otomobilin camı ve daire içinde çalışma yaptı. Sokak üzerine gelen cenaze aracı ile evde bulunan 3 ceset ve Esenlerde bulunan özel hastanedeki Eda Çapan'ın cesedi alınarak İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olaydan sonra polis ekipleri sokakta önlem alırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de çalışmalarını tamamladı.