CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı avukat Yılmaz Tilki'nin park halindeki otomobiline, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından sprey boyayla yazılar yazıldı, cinsel organ resmi çizildi. Polis, saldırıyı kimin yaptığının belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı avukat Yılmaz Tilki'nin Adnan Menderes Mahallesi Yahya Kemal Caddesi üzerindeki evinin önüne park ettiği 09 ED 306 plakalı otomobile, kimin yaptığı belirsiz bir saldırı gerçekleşti. Sabah işe gitmek için evinden çıkan Tilki, aracın üstüne sprey boyayla 'O.Ç. Tilki, al sana barikat' ve 'İ.ne' yazıldığını ayrıca cinsel organ resmi çizildiğini gördü. Polis merkezine giden Tilki, şikayetçi oldu.
CHP'li Başkan Tilki, parti il binasına astıkları 'Tarikatlar sizin, barikatlar bizimdir' ve 'Laiklik Türkiye'dir' yazılı pankartalara gönderme yapıldığına dikkat çekerek, "Kullandığım araca faşistler tarafından yapılan çirkin bir saldırı oldu ancak bu saldırı aslında laikliğin savunucusu olduğumuz için yapıldı. Yapılan saldırı laikliğe, demokrasiye yapılan saldırıdır. Sanmayın yılacağım, sanmayın sineceğim. Bunlar gibi korkaklarla sonuna kadar mücadele edeceğim" dedi.
Polis, saldırıyı kimin yaptığının belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI