BURSA’da, yol ortasındaki taş nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, bariyerlere çarparak hurda yığınına döndü. Kazada İstanbul’da düzenlenecek mobilya fuarında stant düzenlemesi yaptıktan sonra İnegöl’e dönen 36 yaşındaki Murat Yavuz ile 40 yaşındaki Zafer Sevinç öldü, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Bursa- İnegöl Karayolu'nun 32'inci kilometresinde geldi. İstanbul’da düzenlenen mobilya fuarında şirketlerine ait standın düzenlemesini yaptıktan sonra İnegöl’e dönen içinde Murat Yavuz, Zafer Sevinç, İsmail Tuncay Özdemir, Muhammet Kama, Serhat Gül ve Burak Derya'nın içinde bulunduğu 16 F 3082 plakalı otomobil Ümitalan rampasına geldiğinde yol ortasında bulunan bir taşın üzerinden geçti. 


Henüz kimin tarafından kullanıldığı belirlenemeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine bariyerlere çarparak hurda yığınına döndü. Kazada, Murat Yavuz ile Zafer Sevinç öldü araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücüler ve çevredekiler tarafından araç içinden çıkarılan yaralılar çağırılan 112 Acil Servis ambulanslarıyla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturmaya Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.