BURSA'da polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan 2 kişi, silahla ateş açtı. Çıkan çatışmada 2 şüpheli, polis tarafından vurularak yaralı olarak yakalandı. Şüphelilerin otomobillerinde 1 av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 100'e yakın mermi ve fişek, 18 gram metamfetamin ele geçirildi.

Olay, dün gece merkez Yıldırım ilçesi Oto Sanayi Sitesi Kavşağı'nda meydana geldi. Yıldırım Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Gürsu ilçesinde silahla yaralama olayına karışan ve hakkında 8 yakalama kararı bulunan Ahmet K.'nın bulunduğu otomobili tespit etti. Otomobili takibe alan polis, Otosansit kavşağında, 'dur' ihtarında bulundu.

POLİSLE ÇATIŞTILAR

Ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan 2 şüpheli, otomobilin camını açarak polise ateş etmeye başladı. Daha sonra otomobilden inen 2 şüpheli ateş ederek kaçmaya devam etti. Bu sırada polis ekipleri de, ateşe karşılık vererek 2 şüpheliyi bacaklarından vurup etkisiz hale getirdi. 2 şüpheli, olay yerine gelen sağlık ekipleri ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet K. ile Yunus G.'nin bulunduğu otomobilde arama yapıldı. Aramalarda, 1 av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 100'e yakın mermi ve fişek, 18 gram metamfetamin, 4 bıçak, 1 beyzbol sopası, 1 cop ele geçirildi. Otomobilinde çalıntı olduğu bildirildi.