ÇORUM, () - ÇORUM'da, aralarında boşanma davası olan eşi Sebiha Koca'nın baba evini basan Ercan Koca tabancayla dehşet saçtı. Ercan Koca'nın tabancasından çıkan kurşunlara hedef olan kayınbiraderinin eşi öldü, kendi eşi ile aynı zamanda amcası olan kayınpederi ve kayınbiraderi yaralandı. Jandarma, olaydan sonra kaçan Ercan Koca'nın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Olay dün Alaca İlçesi Bozdağan Köyü'nde meydana gedi. Sevda Koca yaklaşık 3 ay önce eşi Ercan Koca'dan ayrılmak için dava açınca, Ercan Koca Ankara'da yaşamaya başladı. Olay günü köye dönen Ercan Koca, aynı zamanda amcası olan kayınpederi Gazi Koca'nın evine geldi. İddiaya göre eşiyle barışmak isteyen Ercan Koca, red cevabı alınca evdekilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ercan Koca, üzerindeki tabancayı çıkartıp kurşun yağdırdı. 
Kurşunların isabet ettiği eşi Sebiha Koca, kayınpederi Gazi Koca, kayınbiraderi Hasan Koca ile eşi Sevda Koca yaralandı. Şüpheli olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulanslar yaralıları Alaca Devlet Hastanesi ile Çorum'daki Hastanelere kaldırdı. Göğüs ve kolundan yaralanan Sevda Koca yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Jandarma, kaçan Ercan Koca'yı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.