KAHRAMANMARAŞ'ın Çağlayancerit İlçesi'nde, 37 yaşındaki Adem B., 2 çocuğunun annesi olan boşandığı eşi Pakize R. ile ilişkisi olduğunu düşündüğü 33 yaşındaki Eyyüp T.'ye satırla saldırdı. Eyyüp T. ağır yaralanırken, Adem B. ile kendisine yardım ettiği öne sürülen T.Y. gözaltına alındı.
Olay, ilçenin Boğaziçi Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, elektrik ustası Adem B., geçtiğimiz aylarda boşandığı eşiyle ilişkisi bulunduğundan şüphelendiği Eyyüp T.'yi görüşmek için Boğaziçi mevkine çağırdı. Eyyüp T., görüşmek için geldiği alanda Adem B.'nin satırlı saldırısına uğradı. Adem B. satırla yaraladığı Eyyüp T.'yi burada bırakıp kaçtı.
Bir süre sonra yoldan geçenlerin kanlar içerisinde fark ettiği Eyyüp T., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından Çağlayancerit Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan ve vücudunda parçalanmış bölümler olduğu tespit edilen Eyyüp T., hayati tehlikesi bulunduğu için Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.
Olayın ardından çalışma başlatan polis, Adem B. ile kendisine yardım ettiği öne sürülen 22 yaşındaki T.Y.'yi  gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.