Bülent TATOĞULLARI / ANTALYA, () - ANTALYA'da ayrıldığı eşinin çocuklarını göstermediği için bunalıma giren 32 yaşındaki Nurten Kaçar falezlere çıktı. İntihar  edeceğini söyleyen Kaçar, polisin yardım sözü üzerine vazgeçti.
Olay, dün saat 18.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi, Hasan Subaşı Parkı'nda bulunan falezlerde meydana geldi. İddiaya göre boşandığı eşinin 2 çocuğunu görmesine izin vermediği için bunalıma giren Nurten Kaçar, parka geldi. Burada bir süre oturan Kaçar, daha sonra yaklaşık 40 metre yüksekliğindeki falezlere çıktı. 
Kadını görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede Nurten Kaçar'ın bulunduğu yere gelen itfaiye ve polis çevre güvenliği alırken, sağlık ekipleri kadını ikna etmek için çaba saffetti. Çocuklarını göremediği için yaşamak istemediğini belirten Kaçar, "Çocuklarım yoksa benim olmam neye yarar" diyerek, yanına kimsenin gelmesini istemedi.
Yaklaşık yarım saat boyunca ikna edilmeye çalışılan Nurten Kaçar, polisin kendisine yardım sözü vermesi üzerine intihardan vazgeçti. Kaçar, ambulansla hastaneye götürüldü. 
FOTOĞRAFLI