KADIKÖY'de hırsızlık şüphelisi bir güvenlik kamerasının yönünü sopa ile çevirse de diğer kameralarca görüntülenmekten kurtulamadı.

Olay, dün saat 03.00 sıralarında Kadıköy, Caddebostan İskele Caddesi'nde bulunan bir kuruyemiş dükkanında meydana geldi. 7 bin lira değerindeki sigara ve 600 TL nakit paranın çalındığı hırsızlık olayı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, şüpheli kepengi kaldırarak içeri giriyor. İçeri giren hırsızlık şüphelisi bir süre etrafa baktıktan sonra ilk gördüğü güvenlik kamerasının yönünü sopa ile çeviriyor. Bu sırada diğer kameralardan habersiz olan şüpheli elindeki cep telefonun ışığı ile kasadaki paraları ve raftaki sigaraları bir poşete dolduruyor. Yaklaşık 30 dakika içeride kalan hırsızlık şüphelisi elindeki poşetle işyerinden ayrılıyor.

Sabah işyerine gelen kuruyemiş dükkanı sahibi Hayrettin Aksan durumu polise bildirdi. Kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Hayrettin Aksan, "Bağdat Caddesi'nin göbeğinde bu kadar rahat hareketlerle olayın yaşanmış olması beni daha çok rahatsız etti. Hiç kimse görmüyor. İnşallah yakalanır da başkasının canı yanmaz" dedi.



FOTOĞRAFLI