Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, () - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nin Akharım Beldesi'nde bağımsız Belediye Başkanı Eşref Ünsal'ın evinde yangın çıktı. Yangında 2 kişi dumandan zehirlenirken, evin altındaki beslenen 2 büyükbaş ve 3 küçükbaş havyan telef oldu.
Akharım Beldesi'nde Demokrat Parti adayı olarak seçime katılan ve bu ay başında partisinden istifa eden Belediye Başkanı Eşref Ünsal'ın, Akharım'ın Çiğiltepe Mahallesi Pazar Sokak'ta bulunan 3 katlı evinde dün akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İnşaat halindeki evin zemin katında bulunan besi yerinde başlayan yangın kısa sürede üst katlara yayıldı.
Çevre belde ve ilçelerden itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarına destek verdiği yangın, belde halkını da seferber etti. Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen 2 kişi ambulansla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangında 2 büyükbaş ile 3 küçükbaş hayvan telef oldu. Sinir krizi geçiren Başkan Ünsal'ın yakınları, Ünsal'ın salı akşamı katıldığı bir düğünde dövüldüğünü, yangının da kundaklama olabileceğini iddia etti. Jandarma kapsamlı soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI