Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da bedensel engelli 55 yaşındaki Cihat İpteş, 'Artık bu hastalığı kaldıramıyorum' notu yazıp, baraj gölünde intihar etti.
Merkez Seyhan ilçesinde oturan bedensel engelli ve astım hastası olan Cihat İpteş, sabah saatlerinde akülü arabası ile Seyhan Nehri kıyısına geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, üzerindeki tişört, ayakkabı ve çoraplarını çıkartan Cihat İpteş, suya atladı. Yüzmek için suya girdiği sanılan İpteş'in gözden kaybolduğunu fark eden vatandaşlar dunumu polise bildirdi. Akülü arabasında çocuklarına hitaben "Canım çocuklarım, taçsız kral Çağlayanım, taçsız kraliçem bir tanem, gözümün nuru, taçsız parem, ciğerim, bir tanem. Beni affedin, beni affedin sizlere layık bir baba olamadım. Artık bu hastalığı kaldıramıyorum. Babanız Cihat İpteş" yazılı not bulunan İpteş'in intihar ettiği anlaşıldı.
Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıç polisler, Cihat İpteş'in cesedini suya girdiği noktadan 100 metre ileride buldu. Cihat İpteş'in cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürülüp soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI