TEKİRDAĞ’ın Kapaklı İlçesi’nde çöp konteynerinde bulunan yeni doğmuş erkek bebek cesedini, 4 çocuk annesi N.K.’nın bıraktığı ortaya çıktı. Ablasına ait evde yakalanan 4 çocuk annesi N.K., evlilik dışı ilişkisinden hamile kaldığını, 7 aylık hamileyken küvette ölü dünyaya getirdiği bebeğin cesedini çöpe bıraktığını itiraf etti.
Dün İsmetpaşa Mahallesi’ndeki hurda toplayan bir kişi, çöp konteynerinde bebek görerek polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede bebeğin öldüğü saptandı. Çöp konteynerinde bebek cesediyle birlikte havlu, kanlı makas ve poşet bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, çöp konteyneri çevresindeki işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
30 KAMERA İNCELENDİ
Yaklaşık 30 güvenlik kamerası görüntüsünden bebeğin saat 07.00 sıralarında N.K. tarafından bırakıldığını belirlendi. Görüntüleri takip ederek ablasına ait eve girdiği tespit edilen N.K., dün gece yarısı polis ekiplerince gözaltına alındı.
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan N.K.'nın, bir süre önce eşinin öldüğünü, yaşadığı bir ilişki sonucu halime kaldığını ifade ederek, "Gayrimeşru ilişkimden hamile kaldım. Bunu çevreme anlatamayacağım için burada yaşayan ablama geldim. Evin banyosunda 7 aylıkken doğum yaptım. Bebek ölü dünyaya geldi. Daha sonra da çöpe bıraktım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından N.K., adliyeye sevk edilirken, savcılık tarafından bebeğin babasının bulunması için DNA örneklerinin alınacağı bildirildi. Soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI
 BEBEĞİNİ ÇÖP KONTEYNIRINA ATAN ANNE YAKALANDI

Şaban KARDEŞ/KAPAKLI(Tekirdağ),