ANKARA, () - ANKARA Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalar kapsamında, 28 Şubat günü S. Y.'nin Çankaya'daki Tunalı Hilmi Caddesi'nde yürüdüğü sırada, elindeki çantasının bir kişi tarafından kapkaç yoluyla çalındığı ve şüphelinin başka bir kişiyle olay yerinden motosikletle kaçtığı tespit edildi.

Ankara Valiliği'nden asayiş faaliyetlerine ilişkin yapılan basın duyurusuna göre, çalınan çanta içinde bir inci kolye ve muhtelif kartların bulunduğu bildirildi. Çankaya İlçesi'nde, 14 Mart günü saat 20.45 sularında meydana gelen başka bir olayda ise müşteki T. D.'nin Bağlayan Sokak'ta yürüdüğü sırada plakası alınamayan bir motosikletle gelen kişiler tarafından kapkaç yoluyla çantasının çalındığı ve çanta içerisinde 750 TL ile muhtelif kartların bulunduğu anlaşıldı.

Her iki olay ile ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucunda, söz konusu olayları V. E. ile Ç. Ç.'nin gerçekleştirdiği, motosikletin de şüpheli şahıs V. E. 'ye ait olduğu tespit edildi. Şüpheli şahıslar V. E. ve Ç. Ç., 19 Mart Pazar günü çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak, cezaevine konuldu.